Víkendové menu 20.–22. ledna: pstruh v hlavní roli
Srdečně Vás zveme k nám do Pivnice Na Štokách na víkendové menu, kterému bude vévodit čerstvý pstruh.
MENU:
PŘEDKRM
Lososovitý pstruh Gravlax, marinovaný v soli a cukru, pomeranč, citron, kopr 225 Kč
HLAVNÍ JÍDLA
Filátko pstruha duhového, polentové pyré, pěna z červené řepy, oříškové máslo, pečený květák 275 Kč
Celý pstruh pečený v másle, houbové ragú, restované brambory s petrželkou 315 Kč
Místa si můžete rezervovat na čísle 565 300 287.
Těšíme se na vás.
Novinky a akce pravidelně na váš e-mail
Nechcete přijít o žádnou zajímavou akci a novinku z návštěvnického centra? Přihlásit odběr